[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]
Hvedeøl vi har smagt:
[/et_pb_text][et_pb_blog _builder_version=”3.0.106″ include_categories=”16″ show_content=”off” show_thumbnail=”on” show_more=”off” show_author=”off” show_date=”on” show_categories=”on” show_comments=”off” show_pagination=”on” fullwidth=”off” use_overlay=”off” background_layout=”light” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″ posts_number=”100″ /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″ background_layout=”light”]
Witbier, eller Hvedeøl, er en øltype, som har været fremstillet i Tyskland og Belgien i generationer. Det er en overgæret ølsort, hvor mindst halvdelen af malten stammer fra hvede. Øllet kaldes witbier på nederlandsk.
På det seneste er typen blevet populær i Danmark, vel nok på grund af Carlsbergs lancering af den som noget, der specielt henvender sig til unge mennesker.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]